Zo breng je, je nagels in de mood voor het najaar

Heb jij het al gemerkt? De dagen worden kouder en de nachten worden langer. Dat betekent natuurlijk dat we weer langzaam te maken gaan krijgen met de herfst. De herfst is het seizoen van wind, regen en kou. Gelukkig hangen de winkels al weer vol met prachtige, trendy kledingitems waar we ons zelf mee warm kunnen houden. Maar weet je eigenlijk al hoe het zit met de nageltrends voor dit najaar? Nog niet op de hoogte? Lees dan snel verder.

Warmere en donkere tinten

Als we aan de herfst denken, denken we natuurlijk aan het koude, gure weer met veel regen en wind. Toch brengt de herfst ook een cozy en warm gevoel naar boven omdat je in dit seizoen juist jezelf heerlijk binnen wil opwarmen. Op de bank onder een dekentje met een heerlijk warm theetje erbij. En bij deze sfeer horen natuurlijk een bepaald soort kleuren. In de winter houden we meer van warme en donkere kleuren omdat deze kleuren ons een warm gevoel geven. Bij deze kleuren mag je denken aan rood, bruin en groen maar ook aan paars, bordeaux en grijs. Deze kleuren zijn dan ook de geschikte kleuren voor de herfst. Wil je deze nagellak aanschaffen dan kun je ervoor kiezen om gewone nagellak te kopen maar deze blijft over het algemeen maar een paar dagen zitten. Wil je liever een langer genieten van je prachtige nagels? Dan raden we je aan gellak te kopen. Met gellak blijft de kleur maar liefst 14 dagen lang op je nagels zitten.

Natuurlijk en neutrale kleuren

Ga je liever voor iets minder kleur? Dan is de neutrale look helemaal iets voor jou. Naast de warme, donkere tinten gaan we dit najaar ook de natuurlijke stijl veelvuldig terugzien. De natuurlijke stijl houdt in eerste instantie eigenlijk de natuurlijke vorm van je nagels aan en je behoudt zoveel mogelijk dezelfde kleur. Nude tinten zoals beige kunnen je nagels net een iets andere look geven zonder dat het onnatuurlijk oogt.

Glitter en glamour

Zijn die rustige nagels niks voor jou? Dan mag je dit najaar je nagels ook nog versieren met de mooiste glitter kleuren. Een nagellak of gellak met glitters moet iedereen eigenlijk gewoon standaard in zijn voorraad hebben. Ben jij nog niet in het bezit van zo’n topper? Dan raden we je aan om snel een glitter nagellak of gellak te kopen.

Gerelateerde Blogs

Waarom is kinderarbeid een actueel en groeiend probleem?

Kinderarbeid is een actueel, wereldwijd probleem dat helaas steeds groter wordt....

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img