Trends op het gebied van kerstversiering

Ben jij het type dat het liefst in de zomer al bezig is met kerst? Dan heb je vast al rondgeneusd naar alle mogelijkheden op het gebied van decoratie. De laatste jaren zie je steeds uitbundigere decoratie, zowel binnen als buiten. In dit blog lees je welke twee trends je op dit moment veel ziet met betrekking tot de kerstboom binnenshuis, en wat je kunt doen om ook de tuin op een leuke manier in kerstsferen te brengen. Doe er je voordeel mee!

Trend 1: Kerstversiering kopen in een bonte veelheid aan kleuren

De tijd van een kerstboom met rode ballen en slingers is al lang voorbij. Tegenwoordig wil iedereen een zo uniek mogelijke boom, en zie je elk jaar weer een aantal trends. Dit jaar is het vooral zaak om een zo uniek mogelijk geheel te creëren. Dat betekent dat je de dozen met tien ballen in dezelfde kleur links kunt laten liggen, en juist moet kiezen voor een bonte verzameling van kleuren, vormen en designs. In feite kun je met deze trend niet eens de mist ingaan, want het is juist de bedoeling dat het niet goed matcht. Kerstversiering kopen was dus nog nooit zo makkelijk, want voor deze trend geldt: hoe gekker hoe beter.

Trend 2: Een volledig witte kerstboom

De tweede trend heeft betrekking op wit, heel veel wit. Daarmee wordt niet de boom zelf bedoeld, want die is natuurlijk gewoon groen. De decoratie echter, is allemaal wit, maar dan in verschillende vormen en texturen. Ook bij deze trend kun je maar moeilijk de mist ingaan, want zolang alles wat je koopt wit is past het perfect bij elkaar. Je zult zien dat het geheel heel feestelijk en toch rustig oogt. Als een bonte, kleurrijke verzameling aan kerstversiering niet jouw ding is zou je dus voor een volledig witte boom kunnen gaan. Het oogt super stijlvol, en past bij vrijwel elk interieur.

Trend 3: Grote kerstfiguren voor buiten

Binnen heeft iedereen natuurlijk een kerstboom staan met allerhande ballen, slingers en lampjes, maar ook buiten kun je veel doen om in de sfeer te komen. Als je echt een statement wilt maken met je huis dan kun je kiezen voor een aantal grote kerstfiguren voor buiten. Deze maken de hele tuin in één klap gezellig, en zorgen voor een mooi uitzicht vanuit de woonkamer of keuken. Dit soort figuren zijn er in allerlei vormen en kleuren, maar hebben over het algemeen een winters karakter. Een hertje of een pinguïn bijvoorbeeld, of gewoon de standaard vormen zoals een ster of kerstboom. Je kunt het zo gek maken als je zelf wilt, want er is ontzettend veel verkrijgbaar op het gebied van kerstdecoratie voor buiten! Leef je dus uit, en combineer gerust meerdere grote kerstfiguren voor buiten met elkaar voor een vrolijk geheel. Succes gegarandeerd!

Gerelateerde Blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te gaan, is...

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img