5 tips voor het verbeteren van je seksleven!

In een relatie speelt seks vaak een belangrijke rol. Toch gebeurt het vaak dat het seksleven na verloop van tijd stil komt te staan. De lust is gedaald en beiden baal je daar toch wel van. Als je momenteel in een sleur zit met je seksleven, dan is het erg belangrijk dat je daar wat aan doet. Je zult merken dat als je daar verandering in brengt, de relatie ook weer lekkerder zal lopen. 

 

1, Maak het probleem bespreekbaar

De eerste tip die wij jou willen geven is dat je het probleem bespreekbaar moet maken. Wellicht zit je partner ergens niet lekker door in zijn of haar vel heeft dat effect op het libido. Door te praten kom je eerder tot de kern en weet je wat je moet doen om het probleem op te lossen. 

 

2, Spendeer voldoende tijd aan elkaar

Als je er niet achter kunt komen waardoor het libido is gedaald, dan is het slim om wat meer tijd in elkaar te investeren. Doe wat meer leuke dingen en geef elkaar bijvoorbeeld een massage. De kans is groot dat je niet lang hierna weer een stijging van je libido krijgt. 

 

3, Gebruik hulpmiddelen

Het komt weleens voor dat een man of vrouw simpelweg minder geniet van de seks. Een veelvoorkomend probleem onder vrouwen is dat zij niet altijd klaarkomen. Als zulke problemen zich voordoen in de slaapkamer, dan is het logisch dat een vrouw na verloop van tijd minder zin krijgt. Om ervoor te zorgen dat een vrouw weer meer geniet van seks, kun je eventueel seksspeeltjes gebruiken. Seksspeeltjes heb je voor alleen vrouwen, maar ook voor stelletjes. 

 

4. Gebruik glijmiddel

Als je een vrouw moeilijk nat wordt, dan brengt dat problemen met zich mee. Vaak is er dan ook sprake van onzekerheid en een verminderd libido. Om dit probleem te verhelpen kun je ervoor kiezen om glijmiddel te gebruiken. Glijmiddel kan het seksleven een echte boost geven.

 

5. Doe eens wat geks

De meeste stellen verliezen na verloop van tijd hun gekke kant op het gebied van seks. Ze geven hier minder aandacht aan denken niet maar aan seks op wilde plekken. Als je het seksleven wilt verbeteren dan is het zeker aan te raden om weer eens iets geks te doen. Stel een lijstje samen met plekken waar je het ooit in je leven een keer gedaan wilt hebben. Vraag daarnaast ook aan je partner of zij een lijstje wilt samenstellen. Wellicht kom je tot een bijzondere plek en heb je daar de beste seks van je leven!

 

Gerelateerde Blogs

Trends op het gebied van kerstversiering

Ben jij het type dat het liefst in de zomer al...

Zelfde Categorie

Trends op het gebied van kerstversiering

Ben jij het type dat het liefst in de...

Alle redenen om te kiezen voor design kantoormeubilair

Als je een kantoorbaan hebt of een eigen bedrijf...

Antwerpen: een stad met een verhaal

In België vind je allerlei dorpen en steden met...