Ballenknijper?

Zaten onze voorvaderen nog weleens ongemakkelijk met hun te strakke onderbroekje, tegenwoordig hoeft dat natuurlijk niet meer. Er zijn nu ook heerlijke, natuurlijke materialen voor je onderbroek. Zoals bamboo. Nee, dit is niet alleen fijn voor de pandabeer.

Het comfort van de heren bamboo boxershorts zit hem voornamelijk in het materiaal. Boxershorts van bamboo zijn extreem zacht wat resulteert in een heerlijk draagcomfort. Ook de pasvorm van een boxershort is van belang. Door de slim fit pasvorm van deze boxershorts sluiten deze perfect aan op je lichaam. Ga altijd voor een boxershort die past bij jouw stijl en je tegelijkertijd een fijn draagcomfort geeft. Boxershorts zijn veruit het meest populaire ondergoed voor de man.

Comfortabel en duurzaam

In deze tijd is alleen comfort niet meer belangrijk, je denkt natuurlijk ook aan het milieu en wat daar het beste voor is. Duurzaamheid en bamboo zijn al heel lang met elkaar verbonden. Er wordt al meer dan tien jaar over gesproken en er zijn veel studies naar gedaan de afgelopen jaren. Bamboe wordt met name gezien als een duurzaam alternatief vanwege de vele co2 die bamboe uit de lucht filtert. Maar behalve het filteren van de co2 zijn er ook nog meer andere belangrijke eigenschappen die een positieve bijdrage leveren aan het milieu. Bamboe heeft een groeicyclus van amper vier á vijf jaar, hierdoor is een oogst elk jaar mogelijk. Door deze snelle groei en het toenemende gebruik leidt dit dus ook niet tot ontbossing. Bamboe genereert ook nog eens tot 35% meer zuurstof dan een gelijk volume bomen. Verder is het recyclebaar en is het een prima alternatief voor bijvoorbeeld plastic. Het is ook ijzersterk en erg buigzaam, dit maakt het ideaal om dus van alles van te maken. Van meubels tot boxers. Om de bovengenoemde duurzame en milieuvriendelijke eigenschappen te garanderen dient de bamboo officieel gecertificeerd te zijn. Waar jaren geleden de bamboo-industrie in Europa nog in de kinderschoenen stond, zo zijn er nu grote spelers op de markt die schone bamboe produceren én beschikken over de vereiste keurmerken.

Pandabeer

Denk dus bij je volgende uitgave voor een boxershort eens aan bamboo. Niet alleen een lekkere snack voor de pandabeer, maar ook een perfect materiaal voor je boxershort én een goede bijdrage aan een betere wereld.

Gerelateerde Blogs

Schoenen maken de man… en vrouw!

Marilyn Monroe kan dan wel gezongen hebben dat diamanten de beste...

Nieuwste blogs

Een motorverzekering stuurt jouw motor verzekerd de weg op

Bij voertuigen is het ontzettend belangrijk om te zorgen...

Cadeaus onder €30 om te tonen dat je aan iemand denkt

Wil jij iemand duidelijk maken dat je aan hen...

Vind het juiste instrument voor jou!

Muziek maakt vele mensen blij. Het herinnert ze aan...