Home Algemeen Cadeaus onder €30 om te tonen dat je aan iemand denkt

Cadeaus onder €30 om te tonen dat je aan iemand denkt

0
Cadeaus onder €30 om te tonen dat je aan iemand denkt

Wil jij iemand duidelijk maken dat je aan hen denkt zonder een groot budget? Ontdek hier attente en goedkopere cadeau’s.

Schoonheid en gezondheid

Er zijn een hoop pakketjes die voor jou zijn samengesteld die je kan geven aan een kennis. Denk aan een pakketje met badspullen zoals bruisballen, scrubs, zeepjes en shampoo’s. Bepaalde pakjes zitten vol testertjes die je kan geven. Maar ook make-up heeft zo’n samengestelde combinaties. Denk aan een beautymerk dat mascara, parfum en wenkbrauwgel combineert. 

Lekkerbekken

Suiker is nooit een foute keuze als je iemand blij probeert te maken. Denk aan snoepjes of koekjes. Als je echt dat klein beetje extra wil gaan kan je gepersonaliseerde chocolade cadeau geven. Zo voelt de ontvanger van jouw cadeautje zich alsof je er echt wat moeite in hebt gestoken. En geen zorgen, een gepersonaliseerd chocolade cadeau maken is heel gemakkelijk. Daarbij is dit een mooi trucje, want in chocolade zit fenylethylalanine. Die stof zorgt er voor dat je hersenen endorfine aanmaken. Dat maakt je vrolijk en gelukkig. Win-win dus! 

Gepersonaliseerde cadeaus

Je vindt onder de €30 boeken voor de leeswormen. Als je je creatief wilt uitleven kan je zelf ook kerstkaartjes of kalenders maken. Voor mensen met jonge kindjes kan je altijd spelletjes, puzzels, poppen, educatieve boeken of nieuwe knuffels cadeau doen. Jonge mama’s zullen ook blij zijn met lieve en schattige cadeaus die hun geld besparen. 

Voor vrienden met dieren als kinderen kan je leibanden, tassen en krabpalen cadeau doen. Alles wat een dier verwent zullen zij met plezier aannemen. Als hun dierenkroost een ondeugend karakter heeft kan je ze een halsband met tracker geven. Zo kunnen ze hun beestjes vinden moesten ze verdwalen.

Gadgets

Er zijn heel wat toestellen en voorwerpen die te pas komen bij specifieke hobby’s zoals koken, zwemmen, klimmen. Denk bijvoorbeeld aan een wafelijzer, nieuwe zwembril, of krijt voor de klimmers. Ook decor of geurtjes voor thuis kan je voor een schappelijke prijs vinden.

Als je een beginnend natuurliefhebber iets wil geven kan je een setje geven van zaden die hij/zij zelf kan kweken. Als je avonturiers of bezige bijen kent, kan je hen een powerbank cadeau doen. Een powerbank kan je meenemen en vind je in een subtiel, licht design.

Voor de sportievere en spirituele vrienden kan je een yogamatje aanschaffen. Die zijn niet alleen geschikt voor yoga, maar ook eender welke oefeningen die je op de vloer doet. Denk aan krachttraining of pilates.