Experimenteren in de slaapkamer

Is je seksleven nogal braaf en weinig passievol? Is de slaapkamer je favoriete plek om te vrijen? En doe je het steeds op dezelfde manier? Dat is helemaal oké, maar eens experimenteren in de slaapkamer kan je relatie een serieuze boost geven. Wij geven je enkele tips.

Speeltjes kopen

Overtuigd om eens te experimenteren in de slaapkamer? Alles begint met de juiste speeltjes. Er is een groot aanbod van seksspeeltjes op de markt, zowel online als in een fysieke seksshop. Online kan je rustig het assortiment bekijken, zowel voor mannen en voor vrouwen, als voor koppels. Het assortiment van het merk Pabo is online erg uitgebreid en naast speeltjes vind je er bijvoorbeeld ook lingerie. In een seksshop is het assortiment wellicht kleiner dan online, maar kan je wel persoonlijk advies vragen. Daar hoef je niet beschaamd over te zijn, want de verkopers in een seksshop weten perfect welk speeltje waarvoor dient en kunnen zo prima inspelen op jouw behoeften en/of die van je partner.

Speeltjes voor mannen

Het aanbod speeltjes voor mannen is groot. De favoriet is wellicht de masturbator, beschikbaar in diverse uitvoeringen. De penis glijdt in de masturbator en dit apparaat doet het werk voor jou. Je armspieren hoef je dus niet meer te trainen want deze masturbator bezorgt je een hoogtepunt voor je het weet. Dat komt door de hevige vibratie én de intense verwarming, wat zorgt voor extra stimulatie. Hoogtepunt bereikt? Zorg er dan voor dat je lang geniet hebt van de masturbator en reinig hem voor en na gebruik met een toycleaner.

Speeltjes voor vrouwen

Nadenken over het favoriete speeltje van vrouwen duurt niet lang. Het is de vibrator natuurlijk! Heb je moeilijkheden om tijdens de seks klaar te komen? Nog nooit een orgasme ervaren? Met de vibrator is dat verleden tijd. Dit trillend seksspeeltje zorgt voor de ultieme bevrediging. Meestal wordt dit speeltje gebruikt om te penetreren, maar je kan het ook gebruiken tijdens het voorspel en zo gevoelige zones teasen.

Speeltjes voor koppels

Als koppel kan je elk je favoriete speeltje gebruiken en zo tot een hoogtepunt komen. Maar het is nog leuker om samen te spelen en gebruik te maken van een speeltje voor jullie twee, zoals de duo vibrator Satisfyer. De ronde ring past rond de penis, maar je kan bijvoorbeeld ook de clitoris stimuleren. Dit apparaat kent zo’n 20 verschillende standen en 100 verschillende vibratiepatronen. Met dit speeltje in bed kunnen jullie samen uren fun hebben!

 

Gerelateerde Blogs

Leuke dingen doen rotterdam avond

Rotterdam is een geweldige stad met veel leuke dingen om te...

Nieuwste blogs

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...

Ontdek waarom steeds meer mensen voor een elektrische stadsfiets kiezen!

Mensen die vaak de fiets als vervoermiddel gebruiken, kunnen...