5 redenen om je een stock Volkswagen aan te schaffen

Al decennialang claimt pioniersmerk Volkswagen een bijzondere positie op de globale automarkt. De Duitse fabrikant biedt niet alleen kwaliteit, comfort en betrouwbaarheid; het besteedt veel aandacht aan detail, zodat zelfs de meest veeleisende chauffeurs plezier beleven aan het rondtoeren met zowat alle modellen van dit, letterlijk, ‘populaire’ merk. Het merk staat ook garant voor krachtige prestaties, een soepele rit en geavanceerde technologie. Of we het nu hebben over het gamma (van kleine en middelgrote auto’s tot grote SUV’s), ofwel de duurzaamheid, het eenvoudig onderhoud of het lage brandstofverbruik: Volkswagen geeft het volk wat het wil!

Stock VW kopen: volstaan 5 redenen?

No nonsense, rechtdoorzee: Volkswagen is absoluut een goede keuze voor wie een mooi en solide voertuig wilt, dat tegelijk ook een uitstekende rijervaring biedt. Het is zelfs niet makkelijk om slechts een paar redenen te noemen waarom je voor zo’n stock vw moet kiezen. Wil je absoluut onze 5 redenen kennen? Dan komen we, na wijs beraad, op deze top vijf uit:

  1. Betrouwbaarheid: Wie zich een stock Volkswagen aanschaft, zal doorgaans niet snel weer een garage binnenrijden. De wagens zitten nu eenmaal superieur in elkaar!
  2. Veiligheid: Misschien wel de belangrijkste reden. Jouw veiligheid en die van je gezin is in handen van Duits perfectionisme.
  3. Comfort: Volkswagen is een familiemerk. Het mikt op comfort voor iedereen. Zonder overbodige accessoires, maar met veel oog voor ergonomie.
  4. Betaalbaar: Een ‘Volks-wagen’ moet voor iedereen bereikbaar zijn. Die filosofie is het merk altijd trouw gebleven.
  5. Stijlvol: Wie zegt dat het volk niet elegant over de baan mag zoeven? Ook qua ontwerp en design is VW toonaangevend. Denk maar aan de Beatle, de Golf of hun gerenommeerde minibus!

Uiteraard hoef je dit niet gewoon van ons aan te nemen: voor je je een wagen aanschaft, vraag je best een testrit aan. Daarvoor kan je terecht bij jouw Volkswagen of Audi dealer in Limburg of gelijk welke andere provincie!

Een wagen om op terug te vallen

Je kent nu onze hoofdredenen. Er is echter één waarop we graag nog wat dieper ingaan: betrouwbaarheid. Volkswagen blinkt uit in het aanbieden van gemoedsrust.

Dit heeft alles te maken met deze 4 troeven:

  • Gaat er toch iets mis? Dan zijn de reparatiekosten opvallend laag.
  • De garanties zijn top in de markt.
  • Ook de pech verhelping van VW is top notch!
  • Het Security & Service pakket monitort de toestand van je auto nauwkeurig, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan.

Gerelateerde Blogs

Maak het jezelf gemakkelijk met een tankkaart

Wanneer je een bedrijf runt of als zelfstandige werkt, kun je...

Nieuwste blogs

Een motorverzekering stuurt jouw motor verzekerd de weg op

Bij voertuigen is het ontzettend belangrijk om te zorgen...

Cadeaus onder €30 om te tonen dat je aan iemand denkt

Wil jij iemand duidelijk maken dat je aan hen...

Vind het juiste instrument voor jou!

Muziek maakt vele mensen blij. Het herinnert ze aan...