Nieuwe sportkleding aanschaffen

Nu de vakantie is aangebroken vind ik het heerlijk om mijn dag actief te beginnen. Zowel thuis als op vakantie ben ik vaak vroeg wakker. Dit probeer ik goed te benutten door meteen wat van mijn dag te maken. Wanneer ik thuis ben ga ik meestal naar de sportschool of wat oefeningen in de woonkamer doen. Op vakantie vind ik het heerlijk om te gaan hardlopen in de ochtend. Ik geniet dan van de rust om mij heen en kan meteen de omgeving beter leren kennen. Wanneer de rest van het gezin dan wakker wordt ben ik al wat energie kwijt en ken ik de omgeving al een beetje. Omdat ik dus veel sport vind ik het fijn om goede sportkleding te hebben. Een aantal weken terug had ik veel nieuwe sportkleren besteld. 

Ook vrijetijdskleding

Vooral broeken slijten snel bij mij, dit komt omdat ik ook veel fiets in mijn sportkleding. Dan scheurt de broek langs het zadel bij het trappen. Ik maakte van de nood en deugd en bestelde ook meteen veel andere sportkleren. Drie nieuwe korte broeken, twee sportshirts en een heel trainingspak. Dit trainingspak bevalt mij goed, het is namelijk belangrijk om na het sporten weer warm aan te kleden zodat je spieren niet te veel afkoelen. Dit is vooral in de winter belangrijk, maar ook in de lente wanneer er een koude wind staat vind ik een trainingspak wel fijn. Terwijl ik bezig was met bestellen zag ik ook een mooie donkerblauwe joggingsbroek. Deze zou misschien iets te los zitten voor het sporten, maar wel ideaal zijn als vrijetijdskleding.

Sneldrogend trainingspak

Deze joggingsbroek heeft een elastische band rondom, dit is voor mij ideaal omdat ik niet zulke brede heupen heb. Na wat wikken en wegen over de maat ben ik voor een medium gegaan. Uiteindelijk bleek dit de perfecte maat voor mij te zijn. De joggingsbroek zit als gegoten. De pijpen komen precies tot mijn enkels en de elastische band rondom zorgt ervoor dat de joggingbroek goed blijft zitten op mijn heupen. Ook met de sportkleding ben ik heel tevreden. De shirts en broeken zitten precies zoals ik had gehoopt. Ik heb er veel bewegingsruimte in. Het trainingspak wat ik heb, is gemaakt van een sneldrogende stof, dit is een groot voordeel. Laatst fietste ik naar een training toe in de sportschool. Plotseling begon het hard te regenen, ik was helemaal doorweekt. Bij het omkleden trok ik mijn trainingspak uit en hing deze op. Na het trainen was deze alweer helemaal droog zodat ik hem weer aan kon doen voor de terugweg, ideaal!