Bescherm je hond met de producten van Hurtta

Is er iets leukers dan met je viervoeter op reis gaan? Lekker naar de Siberische hooglanden, rennen door de sneeuw? Of bergbeklimmen? Honden vinden niets leuker dan lekker buiten op pad met het baasje. Maar soms zijn de weersomstandigheden, net zoals voor mensen, voor honden ook teveel en redden ze het niet alleen. Hierom zijn er merken als Hurtta. Zij maken kleding voor honden die ze beschermd tegen extreem weer.

Al die keus

Een goed voorbeeld van het aanbod van Hurtta is de Extreme Warmer. Dit is een winterjas waarvan de voering de lichaamswarmte van je hond reflecteert en hem zo warm houdt. Ook is de jas voorzien van een waterdichte coating en is er een capuchon, voor als de oren te koud worden. Als je naar een warmer klimaat wilt met je hond, dan is het Hurtta Cooling Vest zeker een aanrader. Je doet dit vest in het koele water, wringt het uit en doet het aan bij je hond. Zo koelt de huid van de hond toch af. Ook heeft Hurtta Outback Boots, vernoemd naar een van de moeilijkste terreinen die de aarde kent. Dit zijn laarzen, of meer hoezen, voor de poten van je hond. Zo voorkom je dat hij/zij zich snijdt aan een scherp steentje als jullie lekker onderweg zijn, bijvoorbeeld op een berg. Ook heeft Hurtta allerlei tuigjes en riemen. Sommigen zijn meer geschikt voor wandelen, andere meer voor klimmen of voor door de sneeuw lopen.

Van origine

De bedenkers van Hurtta komen zelf uit Finland, en gaan graag met hun honden op avontuur. Ze gaan uiteraard de Siberische hooglanden in met hun viervoeters, maar ook weleens naar een warmer klimaat. Al snel begonnen ook zij te merken dat hun honden meer steun nodig hadden op extreem terrein of met heftige weersomstandigheden. Hierom begonnen ze met het ontwikkelen van hun kleding en accessoires. Een actief leven is een goed leven, zowel voor baasje als hond, vinden zij.

Bedenk dus goed waar je heen gaat en wat je hond hiervoor nodig zou hebben, en onthoudt dat je je hond hier ontzettend veel plezier mee doet.

 

Gerelateerde Blogs

Waarom is kinderarbeid een actueel en groeiend probleem?

Kinderarbeid is een actueel, wereldwijd probleem dat helaas steeds groter wordt....

Nieuwste blogs

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...
spot_img