De belangrijkste mode-essentials voor iedere man

Iedere man heeft een andere smaak. Iets anders wat ze mooi vinden, op zichzelf, op andere mannen, voor elke dag, voor op het werk of naar een feestje toe. Misschien hou je het graag simpel maar haal je alles uit de kast als er een gelegenheid voor is, misschien ben je daar toch wat te bescheiden voor; misschien maak je er elke dag het meeste van en uit je jezelf graag door middel van uiterlijk, of hou je je er juist helemaal nooit mee bezig wat he uitstraalt en hoe je jezelf naar anders presenteert. Maar ondanks al die prima verschillende visies op kleding en stijl, zijn er altijd een paar items die iedere man in zijn bezit zou moeten hebben. We zetten ze hier voor alle heren op een rijtje!

Broeken

We beginnen simpel: de perfecte spijkerbroek. Goed voor alledaags, het casual kantoor met een overhemd, maar ook een feestje als je er een leuk shirt op gooit. Kortom: het is de investering waard omdat je er alles mee kunt, en het is onmisbaar omdat je zonder niet erg ver komt, zelfs niet als je het graag simpel houdt. Maar hoe vind je nou de perfecte spijkerbroek? Er zijn een paar belangrijke aspecten: de maat, de pasvorm en de kleur. Bedenk voor die categorieën apart wat je mooi vind en wat jou het beste staat, en je hebt jouw perfecte jeans binnen no time gevonden.

Een andere belangrijke in de categorie broeken is de nette broek. We snappen dat niet iedereen een volledig pak in de kast klaar kan hebben liggen, dus bieden een mooi alternatief: één mooie nette broek. Een back-up om uit de kast te toveren wanneer je een feestje hebt of formele gelegenheid, vooral als dit kort van tevoren gebeurt.

Poloshirt

Voor sommige mannen misschien verbazend, maar volgens ons voor iedereen even belangrijk: een poloshirt kopen. Het kledingstuk wordt vanwege associatie met een bepaald type man door sommigen al snel helemaal afgeschreven, maar dat is doodzonde. Om die reden proberen ze het nooit, en komen ze er niet achter dat een poloshirt iederéén staat. Wil je het eens proberen? Zorg ook hierbij dat je weer eerst nagaat wat je belangrijk vindt in de maat, pasvorm en kleur, en dan heb je met dit staple item zo weer een hoop nieuwe outfits klaar.

Het witte T-shirt

Het klinkt misschien saai, maar mannelijke iconen als Elvis en Marlon Brando bewijzen het tegendeel: een wit T-shirt is onmisbaar voor elke man. Het is een tijdloze look waar geen man zonder kan en zou moeten gaan. Niet alleen mooi op die staple spijkerbroek, maar ook perfect voor onder een overhemd of sweater, of zelfs om in te slapen.

Gerelateerde Blogs

Trends op het gebied van kerstversiering

Ben jij het type dat het liefst in de zomer al...

Zelfde Categorie

Trends op het gebied van kerstversiering

Ben jij het type dat het liefst in de...

Alle redenen om te kiezen voor design kantoormeubilair

Als je een kantoorbaan hebt of een eigen bedrijf...

Antwerpen: een stad met een verhaal

In België vind je allerlei dorpen en steden met...