De leukste cadeau-ideeën voor mannen

Mannen. Ze blijven een beetje een mysterie, met name als het op spullen aankomt. Op de een of andere manier consumeren mannen toch op een heel andere manier dan vrouwen. Ze shoppen vaak veel gerichter: winkel in, pakken wat je nodig hebt, en binnen een paar minuten de winkel weer uit. Ook is de verdeling van categorieën producten die ze aanschaffen heel anders. Dit kan de boel als het op cadeaus aankomt nog wel eens ingewikkeld maken. De ene persoon wil het liefst geen praktische cadeaus maar juist iets luxe, wat ze nooit voor zichzelf zouden kopen; de ander wil juist praktische cadeaus zodat ze geld overhouden om zelf leuke dingetjes van te kopen. Wat voor een persoon iemand is op dat gebied is vaak opzich wel makkelijk in te schatten. Maar de vraag blijft: wat is nou écht een leuk cadeau voor een man?

Praktische cadeaus

Misschien een ietwat vage term, maar daarmee bedoelen we: dingen waar je iets aan hebt, gebruiksvoorwerpen. Een pan bijvoorbeeld of een tandenborstel, niet iets leuks en meer luxe zoals bijvoorbeeld een sieraad. Maar wat voor praktische cadeaus zijn alsnog leuk en persoonlijk om te geven? Denk eens na over of desbetreffende man wel eens iets heeft laten vallen over iets dat aan vervanging toe was. Dat hij altijd met gaten in zijn sokken loopt en je een paar mooie nieuwe paren uit kunt kiezen, of een mooi paar Bjorn Borg boxers. Hier is élke man gegarandeerd wel blij mee, al helemaal als ze hun eigen was doen en zeer waarschijnlijk vaak zonder schoon wasgoed zitten. Maar denk ook eens een heel ander kant op – een nieuw scheerapparaat, iets leuks voor in huis, een technisch snufje wat het leven net wat makkelijker maakt. Een extra oplader, extra game console controller, het is nuttig, maar wel heel fijn!

Luxe cadeaus

Dan de tweede categorie: niet-praktische cadeaus, die je niet écht nodig hebt, maar daarom leuk zijn om juist als cadeau te krijgen. Denk aan een extra horloge, een nieuwe douchegel. Voor iemand die minimalistisch leeft of weinig met kleding en uiterlijk bezig is zijn de hierboven genoemde voorbeelden van een mooi paar Bjorn Borg boxers of een paar sokken wel heel luxe. Het ligt allemaal een beetje aan de persoon, aan de context, aan de relatie die jij zelf met diegene hebt. Een mooi nieuw shirt kan al heel luxe voelen, maar voor de ander is een blinkend sieraad weer perfect. Luister vooral goed naar je gevoel, waarvan jij verwacht dat iemand nou écht blij zou worden!

Gerelateerde Blogs

Waarom is kinderarbeid een actueel en groeiend probleem?

Kinderarbeid is een actueel, wereldwijd probleem dat helaas steeds groter wordt....

Nieuwste blogs

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...
spot_img