De leukste accessoires voor jouw hond

Baasjes van een hond zijn het er allemaal over eens: een hond is als een kind. Alleen het beste is goed genoeg en je kan je viervoeter niet genoeg verwennen. Lekkere brokken, af en toe een heerlijk bot en natuurlijk een mooie mand om in te slapen. Zin om je collectie hondenaccessoires nog wat uit te breiden? Wij geven je wat inspiratie.

Speeltjes voor groot en klein

Wie aan honden denkt, denkt aan speelgoed. Speeltjes voor hen heb je dan ook in alle formaten en kleuren. Honden die graag aan alles knabbelen, zal je zeker blij maken met kauwspeeltjes. Zo bestaan er kauwbotjes uit rubber waar je ook snoepjes in kan verstoppen. Dat vind je hond zeker geweldig! Je kan ook een knuffeltje kopen of een bal om mee te spelen. Simpel, maar heel tof. Een ander leuk speeltje, bijvoorbeeld voor op het strand, is een ballenwerper. Met dit speelgoed kan je een bal heel ver weg gooien zonder dat je daar zelf een grote inspanning voor moet doen. Ideaal voor honden die graag rennen.

Lekker wandelen

Er zijn hondjes die niet veel beweging nodig hebben, zoals een shih tzu, maar border collies houden er net van om veel te wandelen en te rennen. Zij vinden het dan ook geweldig als je hen meeneemt voor een urenlange wandeling in het bos. Daar kunnen hondjes al eens vrij rondlopen, maar tijdens de meeste wandelingen gebruik je toch maar beter een hondenlijn. Je kan zelf de lengte van de lijn kiezen. Is je hond erg nieuwsgierig en heeft hij de neiging om andere honden of mensen ongevraagd te besnuffelen? Dan neem je beter een korter exemplaar zodat je de hond dicht bij jou kan houden. Ook voor in de stad neem je beter een kortere riem. In de natuur kan je je hond veel lijn geven en dan komt een extra lange lijn zeker van pas.

Thuis rusten

Na zo’n lange wandeling is je hond wellicht uitgeteld. Wat is er zaliger dan een zachte en warme hondenmand waarin je lieverd zich kan nestelen voor een welverdiend dutje? Hondenmanden zijn er op maat, voor kleine, middelmatige en grote honden. Je hebt lekker warme en zachte exemplaren voor de winter of een groot, zacht kussen dat toch iets frisser ligt in de zomer. Bovendien zijn hondenmanden meestal onderhoudsvriendelijk en kan je de hoes wassen. Zo kan je de mand toch proper houden en hoe je niet om de haverklap een nieuwe te kopen.

Gerelateerde Blogs

Leuke dingen doen rotterdam avond

Rotterdam is een geweldige stad met veel leuke dingen om te...

Nieuwste blogs

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...

Ontdek waarom steeds meer mensen voor een elektrische stadsfiets kiezen!

Mensen die vaak de fiets als vervoermiddel gebruiken, kunnen...

Hoe vind je eenvoudig het beste personeel voor jouw bedrijf?

Heb je een bedrijf in de agrarische sector of...