Fun in Orlando 

Mocht je op vakantie gaan naar Orlando in Florida? Dan hoef je je niet te vervelen. De stad wordt ook wel de Fun Capital of the world genoemd. Dit heeft het te danken de vele attractie en fun parken waar je je dagenlang kunt vermaken. Denk bijvoorbeeld aan het wereldberoemde Disneyland of Universal World. Ook minder bekende parken zoals Epcot, Icon, Aquatica en Nona Adventure park zijn leuk om te bezoeken. Ben je wel uit gepretparkt? Dan zijn er nog genoeg andere leuke dingen die je kunt doen. Je hoeft je zeker niet te vervelen. In deze blog heb ik drie tips voor je om te doen in Orlando. 

 

Bezoek aan de Everglades

De Everglades National Park is een subtropisch moeraslandschap waar je vele alligators kunt spotten. Het park is super groot en heeft wel een totale oppervlakte van 20.202 vierkante kilometer. Naast krokodillen vind je hier nog veel ander wild zoals wasberen, zeekoeien, schildpadden en slangen. Je kunt ervoor kiezen om zelf een route uit te stippelen en deze te berijden met de auto en/ of met een airboat kun je over de moerassen heen varen. Beide zijn de moeite waard! 

 

Downtown Orlando

Een bezoek aan downtown Orlando zal ik ook echt aanraden. Zelf ben ik hier geweest op een zaterdagavond om even rond te kijken. Deze avond waren er super veel jongeren die het nachtleven opzochten. In downtown vind je veel gezellige en ook echt Amerikaanse barretjes en restaurantjes. (Hééééél veel sports bars). Je hoeft geen uren uit te trekken om downtown te zien, maar een avondje lekker een hapje eten of een drankje doen is goed te doen. 

 

Orlando premium outlets 

Vanaf de snelweg heb ik Orlando premium outlets gespot. Dit bleek de grootste outlet te zijn van Florida. Deze kon ik natuurlijk niet overslaan tijdens mijn reis. De oppervlakte van de outlets is 773,586 square feet, wat meer dan 70.000 vierkante meter, is. In totaal zijn er 180 outlets van verschillende merken gevestigd. Denk hier bijvoorbeeld aan Vans, Adidas, Steve Madden, Karl Lagerfield, Nike en noem het maar op. De spullen die je hier kunt kopen zijn ook echt veel goedkoper. Meestal ben ik niet zo een fan van outlets omdat je meteen ziet dat het een oudere collectie is. Bij deze outlets kon ik veel vinden wat op het moment ook nog trendy is. Zelf heb ik hier Michael Kors schoenen gekocht met wel 70% korting. 

 

Gerelateerde Blogs

Waarom is kinderarbeid een actueel en groeiend probleem?

Kinderarbeid is een actueel, wereldwijd probleem dat helaas steeds groter wordt....

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img