Handwassers en douches om u tegen te zeggen

Overweeg je om te bouwen of te verbouwen? Of ben je al zover? Dan kan het leukste gedeelte van je hele project beginnen; het kiezen van alle toebehoren voor je nieuwe huis of gerenoveerde woning! Niets leukers dan volledig opnieuw te kunnen beginnen in een moderne keuken of splinternieuwe badkamer! En vergeet ook je toiletruimte niet! Het kleinste kamertje wordt vaak vergeten, maar je brengt er wel veel tijd in door…

Wellness in je eigen badkamer

De belangrijkste aankoop voor je badkamer is de douche. Om enigszins comfortabel te kunnen douchen, is een regendouche een echte must! Een regendouche bestaan uit twee componenten, namelijk de handdouche en de hoofddouche. Bij de keuze van deze twee douches, kan je kiezen of je wil dat ze één of meerdere straalfuncties hebben. Bij één straalfunctie kan je de sterkte van je straal niet kiezen. Als je douche meerdere straalfuncties heeft, kan je wisselen van straalsterkte tijdens het douchen. Wanneer je een regendouche aankoopt, heb je ook de keuze tussen twee verschillende soorten kranen. Je kan kiezen tussen een traditionele mengkraan of een thermostatische kraan. Het verschil tussen de twee kranen is het aantal knoppen. Bij een mengkraan heb je een knop voor het warme water en eentje voor het koude water, en stel je beide knoppen zo in dat het water de ideale temperatuur voor jou heeft. Bij een thermostatische kraan is er slechts één knop waarmee je de temperatuur van je douchewater instelt. Om te voorkomen dat je je verbrandt aan een te hete douchekraan, kan je ervoor kiezen om safe touch te installeren in je douche. Dit systeem zorgt ervoor dat het oppervlak van je kraan nooit warmer wordt dan de temperatuur die je ingesteld hebt. Dit is vooral erg handig wanneer je kinderen hebt, maar het is sowieso een veilige toevoeging aan je douchesysteem.

Stijlvolle toiletruimte

De meeste mensen schenken weinig aandacht aan hun toiletruimte, terwijl ze er wel veel tijd in doorbrengen. Het is ook een van de plekken in je huis waar je gasten gegarandeerd over de vloer zullen komen. Het is dus niet gek om ook hier aandacht te geven aan het interieur van deze ruimte. Toiletpotten zijn altijd gelijkaardig, maar door een toffe handwasser voor je toilet te kiezen, kan je echt cachet geven aan je kleinste kamertje. Eerst en vooral moet je de vorm van je handenwasser bepalen. Ga je voor rond, rechthoekig of ovaal? Ook de kleur van de handwasser voor je toilet bepaalt de look van je wc-ruimte. Bovendien kan je kiezen of je voor een traditioneel glanzende of eerder strak matte afwerking van je handwasser gaat. Het is vooral belangrijk dat je handenwasser in je toiletruimte past en niet te veel ruimte inneemt. Denk ook zeker al eens na over de ideale plek voor dit noodzakelijke meubel en over de kraan die je hierbij wil monteren. Deze kleine ingrepen maken van jouw kleinste kamertje een groots vertrek!

Gerelateerde Blogs

Wat denken jullie dat de typische uitdagingen van deze levensstijl zijn?

Ontdek de typische uitdagingen van het studentenleven Als student kom je...

Nieuwste blogs

Ontdek waarom steeds meer mensen voor een elektrische stadsfiets kiezen!

Mensen die vaak de fiets als vervoermiddel gebruiken, kunnen...

Hoe vind je eenvoudig het beste personeel voor jouw bedrijf?

Heb je een bedrijf in de agrarische sector of...

Wat vinden studenten het leukst aan het doen van zwemmen en zo?

Zwemmen is een populaire sport onder studenten. Het biedt...