Hoe reist u het liefst?

Er zijn meer dan een paar manieren om van a naar b te komen. Wat de één een fijne manier vindt om te reizen, ontwijkt de ander liever zo goed mogelijk. In deze blog gaan we het hebben over de voor en nadelen van verschillende manieren van reizen en wat er bij komt kijken. Iedereen heeft zo zijn voorkeuren en dat geldt ook voor de manier waarop we naar onze bestemming gaan. Wat is jouw favoriete manier om te reizen?

Alles met de fiets

Nederland is een land vol met fietsende mensen. Het is duidelijk dat een groot aantal mensen het reizen per fiets prefereert. Het gaat dan vooral om niet al te grote afstanden. Als u met de fiets gaat, kost het u geen geld, bent u sneller dan wanneer u loopt én komt u aan uw dagelijkse beweging. Het nadeel is wel dat u afhankelijk bent van het weer. Als het miezert is er geen probleem, maar bij grote regenbuien zal het vervelend worden.

Voorstander van  het ov

Er zijn mensen die grote afstanden moeten afleggen en liever niet rijden. In dat geval is het openbaarvervoer een handige optie. Het bespaart een hoop brandstof,  want u gaat met meerdere mensen tegelijk van a naar b. het nadeel is wel dat u afhankelijk bent van de tijden die de dienstregeling heeft. Daarnaast moet u ook eerst lopend of met de fiets naar het station of de halte. Voor het milieu is dit een handige manier om verre reizen te maken, maar het is niet de meest comfortabele manier.

Auto of motor

Wanneer u met de auto of een motor reist, gaat het anders. U kunt grote afstanden afleggen en bent van niemand afhankelijk. Er komen wel kosten bij kijken. U moet een motor verzekeren en hetzelfde geldt voor een auto. Dit moet u maandelijks of per kwartaal betalen en uw voertuig moet gecheckt worden. Niet alleen moet u uw auto of motor verzekeren, er komen ook kosten voor brandstof bij. Kortom, een motor en een auto zijn makkelijke en snelle manieren om te reizen, maar ze brengen meer kosten met zich mee.  Het voordeel van een auto ten opzichte van een motor is dat u mensen met u mee kunt nemen.

Lopend

Heeft u liever helemaal geen voertuig en bent u dol op wandelen dan kan dat natuurlijk ook gewoon. Vooral voor kleinere afstanden is het makkelijk om gewoon te gaan lopen. Een aantal kleine boodschapje kunt u gemakkelijk lopend doen. voor grote afstanden bent u echter lang onderweg en het lopen kan vermoeiend worden.

Gerelateerde Blogs

Leuke dingen doen rotterdam avond

Rotterdam is een geweldige stad met veel leuke dingen om te...

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img