Internet vergelijken doe je zo!

Geld besparen wilt iedereen wel. Waarschijnlijk heb je zelf al eens gekeken naar hoe je goedkoper zou kunnen leven. Zoals goedkoper boodschappen doen en minder vaak uitjes plannen. Maar er zijn ook een aantal andere punten waar je zeker op moet letten voor een extra zakcentje voor in je portemonnee aan het eind van de maand. Hierbij een aantal onverwachtse punten om geld te besparen. 

  1. Maak gebruik van apps.

Er zijn tegenwoordig zoveel apps die je kunt gebruiken om jou te helpen bij het besparen van geld. Zo kun je een portemonnee app downloaden waarin je al je in en uitgave bijhoudt. Zo zie je in één oogopslag hoeveel je aan iets uitgeeft. Daarnaast bestaan er ook apps waarbij je op de hoogte gehouden wordt van de laatste actieprijzen van supermarkten of een andere winkel naar voorkeur. Als laatste zijn er ook apps waar je je eigen spullen super makkelijk kan verkopen of goedkoop nieuw of tweedehands spullen kan inkopen. Keuze zat dus!

  1. internet abonnement.

Een andere tip van mij: internet vergelijken. Hiermee bedoel ik natuurlijk je internet abonnement. Veel weten niet wat verschillende providers bieden in verschillende regio’s. En vooral hoe ze om de zoveel tijd hun pakketten kunnen aanpassen. Vergeet daarom niet om   de zoveel tijd te kijken naar hoeveel jij betaald en hoeveel je ergens anders kwijt zou zijn. Providers kunnen namelijk nogal erg verschillen met hun pakketten en is het zeker interessant daarvan op de hoogte te blijven. 

  1. Pak de fiets!

Het is niet alleen gezond en goed voor je, maar het kan ook zeker positief zijn voor je portemonnee. Want naast dat jij je dagelijkse beweging krijgt, zal je ook geen extra kosten voor het openbaar vervoer of benzine moeten meerekenen. Daarnaast zal het ook bevorderend werken voor de hersenen omdat het meteen in de ochtend naar het werk frisse lucht op doet en aan het eind van de dag. 

  1. Wissel je dieet af.

Ieder dag vlees of vis mag dan wel lekker zijn, goedkoop is het niet altijd. Verder is het ook niet altijd even duurzaam en van een dag minder vlees of vis word je niet minder sterk van. Wel is het handig om dan je maaltijd op te vullen met een anders bron van proteïne zodat je geen belangrijke voedingswaarde zal mis lopen op zo een dag. Denk hierbij aan bonen of andere peulvruchten. Ze zijn ten eerste goedkoop en kunnen een hele andere lekkere twist aan gerechten geven. 

Gerelateerde Blogs

iPhone X vs. iPhone SE 2020: welke is beter?

De iPhone X is inmiddels niet meer bij Apple, maar wel...

Nieuwste blogs

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...
spot_img