Jouw bedrijf vooruit

Als bedrijf wil je natuurlijk groeien. En dat betekend ook dat je veranderingen door moet voeren en vooruit moet gaan. Maar hoe je dat kan doen? Wij leggen je een manier uit. Een makkelijke manier voor als jouw bedrijf in de logistiek zit of wanneer jouw werknemers veel onderweg zijn. Krijg grip op je personeel, ook wanneer zij niet op de zaak zijn. 

 

Een duidelijk overzicht met…

Een duidelijk overzicht met fleet management software. Een start om vooruit te gaan en vooruit te blijven gaan. Want je wilt natuurlijk als bedrijf zijnde ook blijven groeien. Maar veel bedrijven zijn natuurlijk zoekende hoe ze dit het beste kunnen aanpakken? Maar daar is gelukkig fleet management software op de markt gekomen. En waarom dit nou ideaal is, dat gaan we je uitleggen uiteraard!

 

Fleet management software

Wanneer je personeel hebt dat veel onderweg is met auto's of voortuigen van de zaak. Dan kan je gebruik maken van fleet management software.  Hierbij kan je ten allen tijde de voertuigen volgen en zorgt dit ook voor een verbetering van productiviteit van jouw werknemers. Het moedigt namelijk aan om veiliger te rijden door middel van de voertuigvolgsystemen bvan Verizon Connect. 

Maar dan vraag je je misschien ook af wat dit precies in houdt. Dat is eigenlijk dit:

  • Je ziet de live locaties van alle voertuigen maar ook de locaties van de chauffeurs. Zo weet je waar ze zijn en hoe bepaalde klussen ervoor staan.
  • Ook ontvang je alerts wanneer mensen te snel rijden, stationair draien of iets in die richting. De chauffeur ontvangt deze melding ook. Dus dat scheelt ook weer voor bijvoorbeeld boetes of wanneer je meer rekening wilt houden met de natuur. 
  • Je kan hierbij ook de kosten verlagen voor eventueel onderhoud en de kosten van de voertuigen. Altijd een mooi voordeel natuurlijk.
  • En uiteindelijk kan je ook besparen op het brandstofverbruik. Wat natuurlijk ook erg voordelig is voor jouw bedrijf.

 

De software kan je downloaden op jouw computer zodat je daar het overizcht kan behouden. Maar voor elke chauffeur, en voor jezelf ook, is de software ook te downloaden als mobiele app. Zo is alles geconnect aan elkaar en werkt het geheel soepel.

 

Dus wil jij jouw bedrijf vooruit helpen, meer rekening houden met het milieu of juist werken aan een beter werkend bedrijf tussen werkgever en werknemer? Dan is de fleet management software iets voor jou. Zo zorg jij er voor dat iedereen het beste uit zijn dag haalt en zorgt dat het bedrijf op zijn piek punt is en natuurlijk ook blijft.

Gerelateerde Blogs

Hoe vind je eenvoudig het beste personeel voor jouw bedrijf?

Heb je een bedrijf in de agrarische sector of werk je...

Nieuwste blogs

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...
spot_img