Speeltjes voor mensen die houden van genot

Ben jij iemand die houdt van genot en laat je je graag onderdompelen in de hemelse wereld van seksspeeltjes?

In deze blog geven we je allerlei tips & tricks mee over seksspeeltjes. Je ontdekt welke seksspeeltjes hot zijn dezer dagen en hoe je ze het best gebruikt. Daarnaast hoef je seksspeeltjes niet alleen te gebruiken. Het geeft ook een extra dimensie aan het seksleven met je partner.

Seksspeeltjes die je een orgasme geven om nooit te vergeten

Er zijn heel wat seksspeeltjes die we de moeite waard vinden om je te laten uittesten, maar we hebben een selectie gemaakt van 2 speeltjes.

Lovense Lush 3

De lovense lush 3 is een vibrerend ei dat je kan bedienen op afstand. Het is de nieuwste versie uit het assortiment en bied je een hemelse ervaring.

Dit is heel leuk voor eigen gebruik wanneer je houdt van iets spannends. Zo kan je het eitje gebruiken voor wanneer je jezelf onder de mensen begeeft op een rustige stand. Heel spannend om een keertje te doen.

Daarnaast is het ook heel erg leuk om te gebruiken met je partner. Zo kan je elkaar wat plagen en wordt de band tussen jullie beide een stuk hechter. Achteraf wanneer je terug met zijn tweetjes bent, beleef je uiteraard de seks van je leven.

Het leuke aan dit seksspeeltje is dat het zo goed als geluidloos is. Dit maakt de lovense lush 3 het geschikte speeltje voor op publieke plaatsen.

Satisfyer

De satisfyer stimuleert je clitoris niet door middel van een vibrerend effect, maar wel dankzij een zuigend effect. Het voelt aan alsof een mond je clitoris verwent.

Met zijn verschillende standen en geluidloze zuigingen, is de satisfyer perfect geschikt voor jou of je vriendin ter voorbereiding op een heerlijke nacht samen.

Ook wanneer je alleen bent, bestaat er op dit moment geen beter seksspeeltje om een orgasme te bekomen. Naast dit alles, biedt de satisfyer nog een extra groot voordeel want het is goedkoper dan een vibrator.

Wat we je met deze blog willen vertellen is dat je jezelf niet moet inhouden om te experimenteren met seksspeeltjes. De tijd dat het een taboe vormde om gebruik te maken van seksspeeltjes is al lang verleden tijd. Het biedt extra plezier en is daarnaast ook de geschikte tool om jezelf beter te leren kennen. Door gebruik te maken van een vibrator of een satisfyer besef je meer en meer wat je eigenlijk echt leuk vindt. Dat neem je mee naar momenten met toekomstige bedpartners voor leukere, maar vooral betere seks.

Gerelateerde Blogs

Leuke dingen doen rotterdam avond

Rotterdam is een geweldige stad met veel leuke dingen om te...

Nieuwste blogs

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en...
spot_img