Zo krijg je thuis een warmere sfeer

Ik was al een langere tijd bezig met de voorbereidingen voor een eigen Bed and Breakfast. Het was een lang gekoesterde droom die eindelijk een beetje waar begon te worden. Ik had het idee al een aantal jaar, maar ik had er nog geen tijd voor om dat idee ook daadwerkelijk door te zetten. Er komt namelijk ontzettend veel verschillende dingen bij kijken. Toch bleef ik met het idee in mijn hoofd zetten en had ik besloten om het ook door te voeren wanneer ik wat extra tijd zou hebben. In de afgelopen periode hebben we natuurlijk te kampen gehad met een grote crisis waarbij veel van ons thuis hebben moeten werken. Dat was voor mij een goede kans om eens vaart te zetten achter mijn Bed and Breakfast idee. Ik was ook veel meer thuis dan normaal en ik had extra tijd over om wat klussen te gaan doen. Het concept had ik al grotendeels in mijn hoofd zitten, maar dat heb ik gelijk ook maar even op papier gezet en ben ik begonnen met het uitwerken daarvan. In dit blog zal ik je wat meer vertellen over hoe ik het heb aangepakt.

Verbouwing kan beginnen

Op het terrein waar ik woon heb ik een grote loods staan, maar daar moest nog wel het een en ander aan gebeuren. Gelukkig zat er was al het nodige in, zoals een keuken en een toilet. Alleen moest er nog wel een aantal dingen gerenoveerd worden. Daarnaast moest ik ook de loods grotendeels wat beter isoleren en er een nieuwe vloer in leggen. In de eerste maand heb ik de gehele loods kunnen renoveren en heb ik ook wat extra wanden geplaatst. Daarna kon ik aan de slag met de inrichting van de loods. Ik had nog de beschikking over een groot gedeelte van de meubels, maar ik heb er ook nog een aantal moeten aanschaffen. Gelukkig zijn er genoeg plekken waar je mooie meubels voor een goede prijs kunt scoren. Dus zonder al te veel geld uit te geven, had ik eigenlijk alle spullen geregeld voor de Bed and Breakfast. Samen met mijn vrouw heb ik de inrichting verzorgd en het uiteindelijke resultaat is echt prachtig geworden. Het eindresultaat was boven mijn verwachting!

Licht voor extra sfeer

Het is een goede kans om extra sfeer aan te brengen doormiddel van led verlichting. Ik heb gekozen om led paneel 60×60 te plaatsen en om een aantal led strips aan te brengen. Het zijn mooie lampen die je handmatig kunt instellen en aanpassen naar eigen wens. Het geeft een extra sfeer en dat heeft een positief effect op de gehele Bed and Breakfast. Nu het eenmaal klaar is, kan ik niet wachten op de eerste gasten!

Gerelateerde Blogs

Een interieur zoals in de boekjes? Kies zorgvuldig je raamdecoratie

Interieurinrichting is een creatief proces. Je huis personaliseren en een eigen...

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img