Een geluidsinstallatie huren voor een optimaal feest

Mijn vriend was vorige week jarig, en om hem te verrassen ging ik een feest organiseren. Dit feest zou plaats vinden in de bar waar ik lang heb gewerkt, en waar wij elkaar ook hebben ontmoet! Dit vond ik ontzettend leuk, omdat het weer lekker oude herinneringen naar boven bracht. Er was wel een probleem. De bar werd verbouwd. We konden er wel in, maar veel van de voorzieningen die ik nodig had voor een feest waren niet aanwezig! Zonder muziek of lichten is een feest natuurlijk niet zo tof als die zou moeten zijn! Ik wilde het feest ook wel echt graag in deze specifieke bar geven. Naast dat het een plek vol herinneringen is, is de locatie van de bar ook top! Daarnaast ken ik het personeel nog een beetje en is dat heel handig in de voorbereidingen. Tot slot had ik niet mega veel budget voor een groot feest, en deze bar is veel beter te betalen dan andere barren!

De voorzieningen die nodig zijn voor een spectaculair feest

Kortom, het feest moest dus plaats gaan vinden in die bar. Maar, welke voorzieningen ontbraken er allemaal? In de verbouwing is de geluidsinstallatie weggehaald, zijn alle lampen van de muren gehaald en was de airco kapot gegaan door een ongelukje met een ladder. De airco was het minst interessante punt. Het is toch al najaar, en zo warm is het inmiddels niet meer. Daarnaast gaan mensen meer drinken in de warmte, wat alleen maar gunstig is voor de baromzet (zo hoef ik minder te betalen aan het einde van het feest). De technicus van de bar ken ik goed, en hij wilde me wel helpen met de verlichting. Hij kon redelijk makkelijk de verlichting weer ophangen, en wilde dat ook zeker doen voor een avondje! Toen bleef alleen het geluid nog over.

Meerdere kanten op met een gehuurde geluidsinstallatie

Geluid is natuurlijk essentieel voor een feest! Daarom besloot ik een geluidsinstallatie te huren! Ik heb er uiteindelijk twee gehuurd. Een set specifiek voor karaoke. In een hoekje stond een groot tv-scherm met de geluidsset, zodat iedereen daar lekker karaoke kon zingen! Daarnaast had ik nog een grote installatie gehuurd om de algemene dansmuziek te verzorgen! Zo kwamen licht en geluid bij elkaar en kon het feest toch doorgaan!

De karaoke was vooral een hit, en verder is er gewoon heerlijk gedanst! Mijn vriend zei dat het zijn leukste verjaardagsfeest ooit was! Dankzij twee geluidsinstallaties huren was het feest zo’n groot succes, gelukkig maar!

Gerelateerde Blogs

Maak het jezelf gemakkelijk met een tankkaart

Wanneer je een bedrijf runt of als zelfstandige werkt, kun je...

Nieuwste blogs

Eenvoudige en leuke manieren om je woonkamer op te frissen

Je woonkamer inrichten kan best lastig zijn. Er zijn...

Maak het jezelf gemakkelijk met een tankkaart

Wanneer je een bedrijf runt of als zelfstandige werkt,...

Handwassers en douches om u tegen te zeggen

Overweeg je om te bouwen of te verbouwen? Of...