Ontmoet mijn familie

Het is een grappig verhaal. Mijn familie en ik zijn niet zoals elke gewone familie. Het moet altijd net even anders. Mijn ouders schelen 14 jaar en mijn vader gaat helemaal mee in de gekte van mijn moeder. Op verjaardagen zijn zij degene die aan het dansen zijn en ik en mijn broertje kijken elkaar altijd beschamend aan. Het is weer zo ver.

Even voorstellen

Het was een zonnige middag. Ik had een afspraak bij de nagelstudio en mijn broertje Jack zit zoals gewoonlijk elke dag op zijn game PC. Hier speelt hij de hele dag, 24/7 fortnite. Een of andere hipe. Jorn laten wij lekker gamen. Het gaat overigens over mijn ouders. Sofia en Tom. Sofia komt uit een klein dorpje net onder de rivier. Mijn vader Tom heeft Sofia ontmoet in de plaatselijke kroeg. Hoe zij daar naar binnen kwam op die leeftijd is voor mij een vraag en voor haar een weet. Blijkbaar viel zij voor mijn vader en uiteindelijk werd het huisje boompje beestje.

De reden dat mijn ouders een beetje gek zijn is omdat zij allebei van feesten houden. Niet zomaar feesten… nee, foute feesten. Zij zijn helemaal carnaval fan en dat brengt ons naar mijn woonplaats. Wij wonen in Breda omdat mijn ouders gek zijn van carnaval. Dat is nog eens een sterk verhaal, niet?

Wij hebben een grote familie. Blijkbaar is mijn vader zo oud dat hij al twee kinderen kreeg voor mij en mijn broertje. Ik stel u graag voor aan Joan en Tygo. Joan is dol op alcohol en Tygo speelt graag fortnite met Jack. Ik vind het altijd wel gezellig met mijn halfbroertje- en zusje.

De verjaardag

Zoals ieder jaar vieren wij Sofia’s verjaardag. Je verwacht het al… het wordt ieder jaar groter en groter. Dit jaar is zij van plan om Roy Donders in te huren voor een halfuurtje. Gezellig. Klinkt als een leuk plan. De voorbereidingen waren gedaan en vandaag is het zo ver. Sofia was zich aan het klaarmaken en Joan zat zich al vol te tanken met alcoholische dranken. Ik hoefde mij niet af te vragen waar Tygo en Jack waren, die zijn vast aan het gamen. De avond valt en de gasten komen binnen. Roy Donders kondigt aan dat hij 30 minuten later zal zijn. Mijn moeder begint licht in paniek te raken en mijn vader steunt haar.

De muziek gaat zachter en meneer Donders komt naar binnen. Mijn ouders staan vooraan en alle 80 mensen die zijn uitgenodigd beginnen te roepen. Het is een gezellig feest en iedereen doet zijn eigen ding. Het maakt onze familie creatief, gezellig en er wordt veel gelachen. Geen dag niet gelachen is een dag niet geleefd, in onze familie.

Gerelateerde Blogs

iPhone X vs. iPhone SE 2020: welke is beter?

De iPhone X is inmiddels niet meer bij Apple, maar wel...

Nieuwste blogs

Inpakken voor de zon en zee

Als je van plan bent om naar Hurghada te...

Waarom koeling onmisbaar is op jouw event

Stel je voor: een zomerse dag, de zon staat...

Ontdek het comfort van een mline kussen: slaap als nooit tevoren!

Heb je ooit nagedacht over de invloed van een...
spot_img